Copyright © Foto studio škljoc

 • demo

  Škljocnimo zajedno Vaš trenutak

 • slide

  We love what we do

 • [slide_nav position="top" align="right"]

O nama

Kreativnost

Naš Foto Studio Škljoc prava je mala oaza vrijednih, obrazovanih i prije svega kretivnih faca koje će Vas iznenaditi sa mnoštvom različitih ideja kako biste imali best buy uslugu ili proizvod.

Način rada

Spoj tradicije, novih tehnologija i otovrenog srca. Tako bismo mi to opisali Vaš doživljaj s nama. Vaš upit bit će riješen u maximalno kratkom roku uz individualni pristup jer mi volimo to što radimo :).

Strategija

Naših tisuće i tisuće kupaca dovoljno govore za nas. Strategija je uvoditi nove tehnologije u procese našeg rada kao i njegovati i unaprijeđivati već postojeće. Prilagodba Vama naš je cilj.

Kvaliteta

Odlična usluga u kratkom vremenu uz pristupačnu cijenu. Dugogodišnje poslovanje uz vjerne kupce naša su referenca. Koristimo najnoviju opremu! Aduti su nam i vrhunska bežična LED rasvjeta i superbrza prijenosna računala.

Dostupnost

Bilo da ste na najudaljenijem otoku ili živite van svih uobičajenih puteva – bez problema možemo doći do vas! Uz današnje napredne tehnologije i IT rješenja, možemo svakom korisniku ponuditi naše usluge bez obzira na fizičku udaljenost.

Nove ideje - novi proizvodi

Uvijek u potrazi za novim idejama i proizvodima možemo ponuditi čitavu lepezu izrade fotografija, Photo shootinge raznih vjenčanja, maturalnih zabava, djevojačkih tuluma. Mnoštvo individualnih poklona kao i usluge izrade Canvas platna. Lista je svakim danom duža. Provjerite i skoknite do nas u Tkalču ili nas nazovite na 01/4873 746Što biste još trebali znati o nama?

 • Život je škola, nema ništa bez edukacije.

  Usavršavati se, educirati i primjenjivati nove tehologije u budućem poslovanju. Spremni smo na nove izazove kako u poslu tako i sa svim našim konkurentnim firmama.

 • Ljudi su najveće blago!

  Naša najveća vrijednost su naši zaposlenici i višegodišnje iskustvo u fotografiji. Naše poslovanje je prije svega timski rad i transparentni poslovni odnos s našim poslovnim partnerima.

 • Only the best is good enough!

  Temelj našeg poslovanje je: zadržati postojeću kvalitetu naših usluga, imati stalne i uvijek nove kupce.Tim Studija Škljoc

Slađana Čošić - Kraljica – dušom i tijelom u Škljocu!

Slađana Čošić

Kraljica – dušom i tijelom u Škljocu!Tea Serdar - Nasmijana, uvijek pristupačna. Vrijedna kao pčelica

Tea Serdar

Nasmijana, uvijek pristupačna. Vrijedna kao pčelicaValentina Paljušaj - Kreativna, topla i vješta - naša je Valentina dobri duh Škljoca

Valentina Paljušaj

Kreativna, topla i vješta - naša je Valentina dobri duh ŠkljocaIvan Pavičić - Čarobnjak s fotoaparatom

Ivan Pavičić

Čarobnjak s fotoaparatomSilvio Klarić - Snimatelj koji se prilagođava svim vremenskim uvjetima. Njega ništa ne može iznenaditi

Silvio Klarić

Snimatelj koji se prilagođava svim vremenskim uvjetima. Njega ništa ne može iznenaditi 

Pokrovitelji i sponzori


kerempuh50.jpgMSU_logo_poz.jpgviroLogogl-ljubav.jpg

 

Naši partneri

Anigota_logo.jpg    FOKUS.jpg    impresura.jpg    Kopi-As-04-11-07.jpg  


Zagrebacko-kazaliste-lutaka.jpg   zagrebacki-foto-kino-savez-logotip.jpg  ponuda-dana-logo.jpg  olympus-logo.jpg  

 neoorbis-mali.jpg   KSU.jpg        SaljiDalje_Logo.jpg   hrv-studiji.jpg

 

  print-studio.jpg  mgz1.jpg  Logotheatre.jpg   logo2.jpg 


        fotoservis-logo-dark.jpg    fotos.jpg    tzg.jpg
logo.jpg FotozineOrgsluzbeni-logo.jpgfotoklub-zagi-foto.jpg