Copyright © Foto studio škljoc

Naše usluge

Specijalizirajući se u kreativnosti i znanju, mi radimo najkvalitetnije usluge i proizvode. Naš Škljoc tim kreativaca osposobljen je za sve fotografske usluge: od snimanja fotografija za dokumente, razvijanja Vaših dragocjenih uspomena, do egzotičnih i maštovitih vjenčanja ili izrade vrhunskih instalacija u obliku Canvas platna. Dođite i upoznajte nas... Vaši najdragocjeniji trenuci, sitne radosti i ovjekovječeni osmjesi ostat će zabilježeni u baš onom štihu kako ste zamislili.
Zato, via Tkalčićeva 5 u Škljoc!


1

Vjenčanja

Mi volimo fotkati i snimati magične trenutke, a upravo su vjenčanja ona koja ćete najviše pamtiti. Zato nam se, naši dragi zaručnici, obratite s povjerenjem jer ćemo se pobrinuti da jedinstveni trenuci postanu najljepša uspomena koju ćete u digitalnom obliku uvijek probuditi.

2

Izrada fotografija

Izrađujemo fotografije u svim formatima. Fotografiramo za sve vrste dokumenata. Fotografije izrađujemo za 30 minuta, a na raspolaganju koristimo najnoviju opremu. Izrađujemo fotografije iz vaših dia-pozitiva bez obzira jesu li u roli ili u ramicama.

3

Video snimanja

Snimamo profesionalne materijale vrhunskom opremom. Obrađujemo i montiramo video u skladu s najnovijim trendovima. Presnimavamo sate i sate vaših uspomena s VHS-ova na DVD i pazimo da lijepi trenuci vašeg života ostanu trajno pohranjeni.

4

Foto pokloni

Tiskamo vaše omiljene fotografije na šalice za kavu, majicu, sat, pregaču ili podlogu za miš. Foto pokloni su uvijek idealni pokloni, a u ovom slučaju vašoj mašti nema kraja jer tiskamo što god poželite. Nudimo i veliki broj motiva, brzu izradu i povoljne cijene.

5

Canvas platna

Canvas je fotografija tiskana na slikarskom platnu i pričvršćena na drveni okvir koji se može objesiti na zid. Ako svoje fotografije poželite pretvoriti u pravo malo umjetničko djelo onda su canvas platna pravi izbor za vas. Canvas platna su idealan poklon za dragu osobu ili poslovne partnere. Idealni su za poslovne prostore, dnevne sobe, restorane i dizajnerske trgovine.


"Svakodnevno smo u potrazi za novim idejama i uslugama, ako imate kakvu želju koja nije ispisana na našim stranicama, nazovite nas 01/4873 746 s povjerenjem jer ćemo se potruditi da Vam ispunimo želje."

Studio Škljoc